Supa de praz cu curry Kotanyi

de Mitinita in Supe, 7 Mai 2011 | 2930 vizualizari

 

Daca tot am dat-o pe curry,am incercat si o reteta de supa cu curry-ul de la Kotanyi. Poate reusesc sa-mi obisnuiesc copii sa manance ca mine

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz
  • 1 ceapa mica
  • 7 cartofi mici
  • 750 ml-1 litru de apa
  • un cub de supa concentrata
  • 1 lingura de curry Kotanyi
  • 1 frunza de dafin
  • 1 lingura ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz cu curry Kotanyi:

Se curata prazul,ceapa si cartofii.

Se taie prazul in rondele,ceapa in cubulete si cartofii in cuburi.

Se pune uleiul intr-o oala si cand e fierbinte se adauga prazul si ceapa.

Cand au inceput sa devina maronii,se adauga curry,cartofii si frunza de dafin.

Se adauga apa si cubul si se lasa sa fiarba.

Cand s-au inmuiat toate legumele se ia de pe foc si se scoate frunza de dafin.

Se poate face si supa crema cu un blender vertical.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu curry Kotanyi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

divainbucatarie 1

08.05.2011, 09:56

LUK 1

08.05.2011, 17:01

am si eu un plic cu condiment curry..ca mi a tot promis frate meu o reteta de pui indian..dar sta in dulap de o luna deja...si sunt tare curioasa ce gust are...cred ca e o supica usoara..de vara..

kamy 1

08.05.2011, 19:36

trebuie sa fie buna

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa rapida, delicioasa si dietetica