Supa de praz cu fidea

de Mitinita in Supe, 9 Dec 2012 | 4772 vizualizari

 

Statea ieri prazul pe masa si parca imi vorbea "fa-ma supa,fa-ma supa".

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 2 cartofi mici
  • 1 litru supa de legume sau pui
  • cimbru
  • 50 gr fidea
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz cu fidea:

Prazul se taie rondele,ceapa cubulete si usturoiul felii. Taiem cartofii cubulete.

Calim prazul,ceapa si la sfarsit adaugam si usturoiul. Punem supa si dupa ce fierb legumele adaugam cartofii. Dupa 5 minute adaugam si fideaua. Punem cimbru,sare si piper dupa gust.

Lasam putin sa fiarba,apoi acoperim oala cu un capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu fidea" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (15)

laura_n 1

09.12.2012, 14:21

ooo, ce combinatie delicioasa! chiar mi-ai facut pofta

Sim0na 1

09.12.2012, 20:32

cat de mult imi place prazul.. zici ca-s olteanca nu am mancat niciodata supa.. dar cred ca-i tare buna

Bya Ralu 1

10.12.2012, 10:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste pufoase pufoase