Supa de praz cu mazare

de Valclaudia in Supe, 18 Feb 2014 | 2961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mare
  • 1 fire de praz
  • 3 linguri de ulei
  • 1 conserva de mazare
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita oregano in otet
  • 4 linguri paste fainoase marunte (stelute am folosit eu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz cu mazare:

Curatam si spalam legumele.

Taiem morcovul rondele, il calim in ulei.

Adaugam prazul taiat rondele.

Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Punem peste legumele sotate cca 3l apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie morcovul.

Adaugam mazarea din conserva si pastele fainoase,mai fierbem cca 5 minute, adaugam o jumatatede lingurita oregano in otet.

Stingem focul, lasam supa acoperita cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

18.02.2014, 21:15

buna buna

Lia_ 1

18.02.2014, 21:22

am un praz luat din greseala ... ca numai eu mananc

_Alina_ 1

19.02.2014, 13:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de praz cu parmezan