Supa de pui cu galuste de gris

de MIUTA in Supe, 20 Mar 2011 | 7114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui(6 pulpe superioare)
  • un morcov
  • o ceapa
  • 2 cubulete maggi cu gust de pui
  • sare,piper
  • ulei

GALUSTE DE GRIS

  • 2 oua
  • 7-8 linguri de gris
  • 1 lingura ulei
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste de gris:

Se pune la fiert intr-o cratita carnea de pui,morcovul,sarea si ceapa intreaga.Se lasa la fiert la foc mic si din cand in cand se spumeaza.

In alta cratita se pune ulei si se caleste putin morcov dat pe razatoarea mica.

Cand carnea este aproape fiarta se strecoara zeama peste morcovul care se caleste in cratita.

Se prepara galustele cu gris,oua,ulei si sare.

Cand supa incepe sa fiarba se ia cu o lingurita compozitie de galuste si se pun la fiert.

Dati focul spre mic sa nu se imprastie galustele de gris.Se fierbe la foc mic cca 10 minute.Se sperie la sfarsit galustele cu o cana cu apa rece.Se mai lasa la fiert inca 10 minute.

Se pune in ciorba morcovul fiert taiat cubulete,cuburile cu gust de pui si piper.

Ceapa fiarta din supa se arunca.

Carnea care fierbe in supa eu o pregatesc intodeauna ca fel principal.

Se opreste focul si se lasa oala cu capac inca 15 minute.

Servim supa cu patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste de gris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa cu galuste de gris