Supa de pui cu galusti si taietei

de Dana2010 in Supe, 26 Ian 2010 | 15091 vizualizari

 

Foarte usor de facut si foarte buna...

 

INGREDIENTE

  • 6-8 aripioare de pui
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi potriviti de mari
  • o bucatica telina
  • 1 cartof
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 oua
  • gris
  • 1/2 punga de taietei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galusti si taietei:

Se spala si se pun la fiert bucatile de pui. Cand incepe sa fiarba carnea se spumuieste oala si se adauga o lingurita de vegeta pentru gust. Dupa ce s-a fiert carnea se scoate si se adauga legumele taiate in bucati mari: cartoful taiat cuburi, morcovii in 2-3 bucati, telina cam de marimea morcovului iar ceapa se cresteaza( ca sa fiarba bine si sa nu se desfaca in supa). Dupa ce au fiert legumele se arunca ceapa iar celelalte legume se scot sau se lasa in supa, dupa preferinta si gust.

Facem galustile din 2 oua batute spuma in care adaugam putina vegeta sau sare si apoi gris, pana ajungem la o consistenta ceva mai groasa decat compozitia de wafe.

Ungem o lingurita cu ulei si punem galustile in supa. Acoperim cu capacul si asteptam sa fiarba, apoi adaugam taieteii. La sfarsit adaugam verdeata.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

cand punem galustile in supa ungem lingurita ca sa nu se lipeasca compozitia de lingurita.

2

daca nu suntem sigure cand avem consistenta buna incercam sa faceam o galusca, daca a iesit la suprafata si se umfla inseamna ca o sa fie moi si bune; daca ies tari la mijloc punem putina apa minerala in compozitie (acidul ajuta la umflat).

3

daca va plac legumele le puteti pasa sau lasa asa in supa

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galusti si taietei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

Teo 1

26.01.2010, 23:25

ce bine ca te-ai gandit la asa supica! e ger cumplit si merge;

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu bulgur