Supa de rosii

de Mitinita in Supe, 14 Feb 2011 | 3919 vizualizari

 

Nu stiu la altii cum o fi,dar copii mei cer si pot manca numai supa asta de rosii cand se imbolnavesc. Mie mi se pare putin ciudat ca stomacelele lor vor asa ceva,dar daca asta cer eu ma conformez!

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapa mica,taiata cuburi
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 frunza de dafin
  • 1 cutie de rosii (cutie mare de 750 gr)
  • 1-2 cani de supa sau apa cu cub concentrat
  • 1 felie de paine sau crutoane
  • sare,piper dupa gust
  • condiment italian sau oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Se caleste ceapa si usturoiul in ulei pana sunt moi,cam 3 minute. Se adauga frunza de dafin. Toarna rosiile la cutie si supa. Pune si felia de paine.

Mixeaza folosind un stick blender sau chiar si o furculita.Se adauga sarea,piperul si condimentul italian sau oregano.Se lasa sa se incalzeaca bine,dar nu se fierbe.

Se serveste cu cateva picaturi de ulei pe deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci