Supa de rosii

de roxanamiti in Supe, 30 Mar 2011 | 4898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 1 cartof (mare),
  • 1 adrel rosu,
  • 2 kg. rosii coapte bine,
  • 2 linguri ulei,
  • 2 l. apa(sau supa de legume daca aveti),
  • 5 linguri de concentrat de bulion de rosii,
  • orez fiet (depinde cine doreste si cat doreste),
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

 * punem in ulei la calit ceapa tocata, dupa 5 minute morcovul,adrelul rosu si cartoful(taiate cuburi), acoperim si lasam la foc mic 10 minute,

 * apoi punem apa( sau supa de legume), acoperim si lasam sa fiarba la foc mic 30 min,

 * luam de pe foc; bagam piciorul de la mixter si mixam bine, apoi trecem tot printr o sita ca sa ramana o supa fina si fara resturi,

 * punem oala cu supa iar pe foc, punem concentratul de bulion de rosii, condimenta la gust si lasam sa dea 2 - 3 clocote,

 * punem in farfurie(sau in bol) orez si deasupra supa de rosii fierbite si servim.(eu am avut cateva cuburi de paine prajita si am decorat)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

elena1988 1

30.03.2011, 11:51

mamaieelena 1

02.04.2011, 13:26

frumos

MVMih 1

31.08.2011, 18:37

delicicioasaaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu rosii si galusti de branza