Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
* punem in ulei la calit ceapa tocata, dupa 5 minute morcovul,adrelul rosu si cartoful(taiate cuburi), acoperim si lasam la foc mic 10 minute,
* apoi punem apa( sau supa de legume), acoperim si lasam sa fiarba la foc mic 30 min,
* luam de pe foc; bagam piciorul de la mixter si mixam bine, apoi trecem tot printr o sita ca sa ramana o supa fina si fara resturi,
* punem oala cu supa iar pe foc, punem concentratul de bulion de rosii, condimenta la gust si lasam sa dea 2 - 3 clocote,
* punem in farfurie(sau in bol) orez si deasupra supa de rosii fierbite si servim.(eu am avut cateva cuburi de paine prajita si am decorat)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult