Supa de rosii cu fidea

de Ancutsa in Supe, 9 Aug 2016 | 4068 vizualizari

 

O supa rapida de rosii pe care o consum mereu cu placere :)

 

INGREDIENTE

  • 2 maini de fidea;
  • 1 lingura delikat;
  • 500 g suc de rosii la o oala de 3 litri;
  • 1 varf lingurita sare;
  • Patrunjel.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu fidea:

Se pun la fiert apa cu putina sare. Cand da in clocot, se adauga delikat, o lingura de ulei, fideaua si se mai lasa sa fiarba cam 10 minute. Adaugam si sucul de rosii si mai lasam la fiert un pic.

Dupa ce am luat focul, adaugam patrunjelul tocat marunt.

Supa este gata in aprox 30 de minute.

Se poate servi cu crutoane.

 

Pofta Buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/supa-de-rosii-cu-fidea.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu fidea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Gherca Daniela 1

10.08.2016, 08:48

o supa tare buna!

Rocsi 1

10.08.2016, 21:07

Ancutsa 1

11.08.2016, 10:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de spanac