Supa de varza acra cu carnat afumat

de bianca92 in Supe, 16 Mar 2014 | 3887 vizualizari

 

Se face repede si e foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • o ceapa medie
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 1 lingura delicat (eu am pus legume rase foarte marunt si tinute in sare din borcan)
  • 150 grame carnat afumat
  • 2 pumni mari varza murata
  • 1/2 cana zeama de la varza (moare)
  • 4 cani apa
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1/3 cana bulion
  • 3 linguri smantana
  • 1 legatura marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza acra cu carnat afumat:

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga pasta de ardei, legumele rase sau delicatul, sarea, piperul, boia si carnatii feliati subtire. Se adauga o cana de apa si se lasa putin la fiert, apoi se adauga varza acra si zeama de la varza precum si celelalte 3 cani de apa (in functie de cat de deasa va place supa puteti sa puneti mai multa sau mai putina apa). Se lasa la fiert 15 minute dupa care se adauga bulionul. La final adaugati smantana si mararul si ,daca mai este cazul, sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza acra cu carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

pe 29.05 la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de varza imbunatatita