Supa de varza cu ciolan afumat (2)

de Bya Ralu in Supe, 16 Feb 2013 | 3752 vizualizari

 

e excelenta ciorbita!as papa toata ziua!:D e de pe www.e-retete.ro

 

INGREDIENTE

  • 1 varza medie/
  • 1 ciolan afumat/
  • 1 morcov mare/
  • 1 lingurita cimbru si leustean/
  • 1 ceapa mare/
  • 1 telina/
  • 1 pastarnac/
  • 1 cana de bulion/
  • 1 lingura de faina/
  • 300 g smantana/
  • sare,piper,boia dulce/
  • marar/
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza cu ciolan afumat (2):

Intr-o oala punem ciolanul afumat la fiert in apa cu sare, adaugam si pastarnacul intreg. Morcovul il dam pe razatoarea mare impreuna cu telina si ceapa. Se pun la calit in ulei de masline, cu sare si boia dulce. Se adauga in oala de ciorba dupa 30 minute. Varza se da pe razatoarea mare, se freaca cu sare si se lasa la inmuiat. Se pune in oala de ciorba, se adauga leusteanul si cimbrul si 2 linguri de vegeta. Intr-o tigaie se face rantasul, se pune ulei si faina si se amesteca bine, se stinge cu bulionul si se lasa cateva minute pe foc. Punem rantasul intr-o strecuratoare pe care o scufundam in supa de varza si amestecam in rantas pana acesta se dizolva in supa. Smantana se dizolva intr-un bol cu 5 polonice de supa, amestecand dupa fiecare polonic. Turnam smantana in oala incet si amestecam in acelasi timp. Se presara mararul si lasam inca 10 minute la foc mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza cu ciolan afumat (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa caldo verde