Supa imperiala

de meosiris in Supe, 5 Oct 2010 | 4138 vizualizari

 

Recipe by Maya.

 

INGREDIENTE

  • 100g unt moale
  • 100g parmezan ras
  • 100g faina
  • 100g gris
  • 7 oua
  • supa de pui
  • nucsoara
  • sare,
  • piper.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa imperiala:

-Amestecam ouale cu parmezanul ras, apoi adaugam untul.
-Se inglobeaza si faina, grisul, nucsoara, sarea si piperul.
-Omogenizam compozitia cu ajutorul mixerului.
-Compozitia rezultata se intinde in tava tapetata cu hartie de copt.
-Lasam timp de 12 minute, in cuptorul preincalzit, la 200C.
-Dupa ce scoatem blatul din cuptor, taiem cubulete de aproximativ 1cm.
-Facem o supa de pui (eu am avut niste aripioare pe care le-am fiert cu legumele: morcov, ceapa, telina, patrunjel, 2 rosii, leustean), pe care apoi o strecuram si o amestecam cu patratelele de aluat.
-Mai lasam 4-5 min pe foc sa mai traga un clocot impreuna.
-Se serveste calda!
Este nemaipomenit de gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa imperiala" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Corinuta 1

07.10.2010, 13:20

din asta musai sa fac si eu!

meosiris 1

03.01.2011, 09:03

Nu sunt eu cu supele foarte mult insa asta mi-a cam placut pot sa zic... !

elena1988 1

24.02.2011, 09:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
supa de spanac