Supa marocana picanta cu linte si morcovi

de Satisfyyourcravings in Supe, 28 Iun 2015 | 2799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 2 morcovi tocati cuburi
  • 1 cana linte rosie
  • 1 lingura pasta Harissa (pasta din ardei iuti)
  • 1 1/2 lingurita pudra de cumin
  • 1 1/2 lingurita pudra de coriandru
  • 1 lingurita scortisoara pudra
  • 2 1/2 cani supa de pui bio
  • 1 lingura sirop de artar
  • sucul de la 1 lamaie
  • sare/piper
  • iaurt bio degresat
  • paprika afumata
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa marocana picanta cu linte si morcovi:

Se incalzeste uleiul intr-o tigie si se caleste ceapa timp de 2 minute. Se adauga morcovii, cuminul, coriandrul si scortisoara si se soteaza 6-8 minute, pana cand legumele s-au inmuiat. Se adauga lintea, supa si Harissa. 

Se gateste la foc min timp de 20 de minute. 

Cu ajutorul unui blender se tranforma totul intr-o pasta si se adauga siropul de artar, sare/piper si sucul de lamaie.

Se serveste cu iaurt, paprika afumata si pudra de coriandru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa marocana picanta cu linte si morcovi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema rece de castraveti cu chefir