Supa mediteraneana de legume

de Sidy in Supe, 13 Sep 2011 | 6498 vizualizari

 

Voiam o supa usoara pentru sfarsitul acesta de vara si uitati ce am gasit.
Noua ne-a placut mult..

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi, înjumătăţiti pe lungime şi feliati
  • 2  felii telina
  • 3-4 catei de usturoi, tocat
  • 2-3 cesti de supa de pui sau carne de vită
  • 2-3 cani de apa
  • 2 rosii cubulete
  • 1 andiva(optional)
  • 1 lingura busuioc proaspat, tocat
  • 1 / 4 lingurita oregano
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • parmezan (opţional)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa mediteraneana de legume:

Incalziti uleiul într-o cratiţă mare la foc mediu. Se adaugă ceapa, morcovul si telina, si sotati pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute.

Adaugati usturoiul, supa , apă, roşii, busuioc, oregano, sare, si piper.  Se aduce la fierbere, se reduce focul şi se fierbe timp de 10 minute. Daca folositi andiva, o rupeti bucati si o adaugati cu 15 minute inainte de a fi fierte toate legumele.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Serviti presarat cu parmezan si un ardei iute, linga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa mediteraneana de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovlecei reteta gustoasa de post