Supa usoara cu praz si paste colorate

de Valclaudia in Supe, 6 Aug 2014 | 4688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz (partea alba)
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 lingura bobite de mustar
  • 3 linguri ulei
  • 200 gr. paste fainoase colorate
  • sare si piper dupa gust
  • verdeata proaspata tocata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa usoara cu praz si paste colorate:

Curatam morcovul, il spalam si il taiem rondele.

Prazul se spala, se taie tot rondele si se pune in oala peste ulei si praz pentru 10 minute la sotat (la foc mic).

Adaugam cca 2l apa rece, sare si piper dupa gust si bobitele de mustar, lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie morcovii.

Adaugam pastele, lasam sa fiarba cca 7 minute, stingem focul la oala,presaram verdeata proaspata tocata marunt si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa usoara cu praz si paste colorate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de praz