SUPA VAMPIRULUI

de divainbucatarie in Supe, 26 Oct 2010 | 4055 vizualizari

 

Pentru ca duminica copiii vor sarbatori Halloween-ul, m-am gandit ca nu ar strica sa ii distram si cu o supa pe care am numit-o "supa vampirului". Globii oculari intr-un lichid rosu par a fi o tematica des intalnita la petrecerile celor de peste ocean.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de rosii decojite
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 dovlecel
  • 1 pastarnac
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 lingurite de pasta de tomate
  • 1 lingurita zahar
  • sare si piper dupa gust
  • 100 ml supa de pui
  • 4  sfere mozzarella
  • 4 masline verzi cu pasta de ardei roşu
  • 1 ardei iute  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SUPA VAMPIRULUI:

Fierbem timp de 10 minute rosiile, pasta de tomate, ceapa, morcovul, dovlecelul, pastarnacul si condimentam cu sare, piper. Se toarnă uleiul dupa primele 2 minute de fiert. Tot atunci adaugam si zaharul. Luam de pe foc si lasam sa raceasca. Cu ajutorul unui blender pasam supa. Cei care iubesc mancarea condimentata pot adauga un ardei rosu iute la pasat.

Punem supa in bol si o decoram cu sfere de mozzarella peste care am pus masline verzi cu pasta de ardei rosu.

HAPPY HALLOWEEN!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA VAMPIRULUI" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

divainbucatarie 1

07.11.2010, 20:49

Multumesc!

SENO 1

02.09.2011, 18:43

arata .....fioros de buna

DIANA B 1

02.09.2011, 19:04

Super tareeeeeeeeeeeeeee
Trebuie reeditata ................ acush

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa simpla, de chimion