Supa-crema de legume cu fasole uscata

de cristeena20 in Supe, 18 Mar 2014 | 3375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 3 morcovi
  • 1/2 ardei rosu (sau verde)
  • 1 bucata de varza creata
  • 1 rosie bine coapta
  • 3 cartofi mici
  • 1/2 curgette
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cutie fasole boabe fiarta
  • ulei de masline, sare, piper alb, 1 cub concentrat de legume
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de legume cu fasole uscata:

Curatam legumele si le taiem bucati nu foarte mici.

Intr-o oala punem prima data ceapa la calit cu ulei de masline, apoi adaugam usturoiul doar zdrobit cu lama cutitului; dupa cca 2 minute adaugam morcovii si ardeiul, amestecam si lasma sa se caleasca inca putin, adaugam apoi restul de legume, amestecandu-le pe toate si turnam apa clocotita, doar cat sa le acopere. Punem sare si un cub de legume . 

 Lasam sa fiarba legumele bine si apoi mixam toate cu mixerul vertical. La final aduagam fasole boabe din conserva  si gustama de sare, punem piper alb si gata..se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de legume cu fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

18.03.2014, 19:27

Faina!

simonacallas 1

18.03.2014, 20:02

Foarte buna

laura_n 1

21.03.2014, 16:53

un deliciu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de legume, cu crutoane