Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
Va povesteam acum ceva vreme despre rezerva mea de legume deshidratate, pe care am obtinut-o cu ajutorul deshidratorului (dar se poate folosi la fel de bine si cuptorul electric cu termostat, setat la 40-45 grade, cuptorul cu gaz, folosit cu focul minim si usa deschisa, etc.) Pe unele le-am pastrat ca atare, pe altele le-am conservat in ulei de masline. M-am gandit sa va arat astazi cum ne-am vitaminizat noi cu ajutorul lor in anotimpul rece, si anume cu o supa buna si preparata rapid!
Prepararea este extrem de simpla si rapida (doar stiti ca "locuiesc in masina":))! Am pus toate ingredientele de mai sus in oala minune si am fiert supa 3 minute sub presiune. Am lasat sa se depresurizeze natural (timp in care m-am ocupat de altceva), apoi am transferat totul in blender, am facut putin zgomot (cca 1 minut!), si supa mea a fost gata! Am pus in boluri, am decorat si am servit!
Enjoy!
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult