Tabouleh:Salata cu cuscus

de Mitinita in Salate, 26 Oct 2010 | 16359 vizualizari

 

sac...eu tot Tabouleh o sa-i zic...Am invatat reteta aceasta de la Sylvia Molnar,o unguroaica ce dadea lectii de gatit la o scoala culinara din Vancouver. Nimeni nu a avut niciodata vreo problema ca i-am spus Tabouleh. Eu sub denumirea aceasta am cunoscut-o si asa o predau mai departe. Bineinteles ca m-a atentionat cineva(de pe meleagurile noastre,de unde altundeva) -chiar intr-un fel rautacios si superior- ca nu asa se face tabouleh. Asta e o versiune adaptata pentru gustul canadienilor,care mi-a placut si mie.
Oricum s-o numi,e salata mea favorita in timpul verii cand rosiile sunt de gradina si toate celelalte sunt proaspete.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 legaturi de patrunjel tocat marunt3 linguri de menta
  • 4 rosii taiate in cubulete
  • 1 ceapa taiata marunt sau 3-4 cepe verzi
  • sucul de la o lamaie
  • 4 linguri de ulei de masline
  • o portie de cuscus
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • o cana cuscus
  • 1 1/2 apa fierbinte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleh:Salata cu cuscus:

Se fierbe apa si se adauga peste cuscus.
Se lasa 5 minute dupa care se amesteca cu furculita.
Se repeta procesul peste un minut si tot asa pana cuscusul se separa.
Amesteca toata ingredientele.
Serveste cu lipii libaneze.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleh:Salata cu cuscus" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Xandrinne 1

25.07.2014, 10:20

Delicioasa, o s-o incerc si eu

Xandrinne 1

30.11.2014, 20:16

Am facut-o, de mai multe ori, am pus-o si aici, pe Bucataras. Este minunata!!

cristeena20 1

26.03.2015, 11:55

Dar e chiar asta reteta de tabuleh!1 si e foarte buna!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu macrou afumat