Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco

de AlexTeacher in Paste, 17 Noi 2015 | 4385 vizualizari

 

O reteta usoara si gustoasa, iar branzeturile Delaco se preteaza perfect pentru aceste tipuri de "comfort food". 

 

INGREDIENTE

    • Parmezan "Delaco" – 50 g
    • Cascaval "Delaco" – 80 g
    • Camembert – 80 g
    • Emmentaler "Delaco" – 50 g
    • Smantana de gatit din lapte de vaca – 200 ml
    • Tagliatelle con spinachi – 4 role
    • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco:

  • Umezeste cutitul si taie camembert-ul cuburi;

  • Da pe razatoare cascavalul, emmentaler-ul si parmezanul;

  • Pune apa cu sare pe foc la fiert, iar cand a dat in clocot adauga pastele si fierbele conform instructiunilor de pe pachet;

  • Scurge-le apoi de apa;

  • Pune smantana de gatit intr-o tigaie la foc mic si adauga toate tipurile de branzeturi;

  • Amesteca cu ajutorul unei spatule de silicon pana se topeste fiecare in parte;

  • Potriveste de sare si piper si adauga pastele;

  • Ia de pe foc si amesteca cca 20-30 secunde pana tot sosul se impregneaza in paste; 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

18.11.2015, 12:40

tare bune!

Panacris 1

18.11.2015, 20:10

Superrrrr! Multumesc pentru numeroasele imagini din timpul preparării Am vazut acolo o ustensilă interesantă, cu ce ai amestecat branzeturile pentru sos Data viitoare poate, o voi ”descoperi” în întregime. O reteță super ușoară și tare gustoasă

dantes 1

23.11.2015, 06:37

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lasagne cu paste,ciuperci si legume