Tagliatelle cu carnati si ciuperci

de luminita20_2006 in Paste, 22 Mai 2009 | 5028 vizualizari

 

este o reteta invatata de la mama soacra...si ea la randul ei a invatat sa o faca in italia...e foarte delicioasa...pacat ca carnatii romanesti nu mai sunt ce aceeasi calitate ca mai inainte.....sfatul meu....faceti carnatii acasa...

 

INGREDIENTE

  • o punga tagliatelle
  • 300 gr carnati picanti praspeti( pentru gratar)
  • 300 gr ciuperci
  • parmezan
  • rozmarin
  • 2 linguri ulei de masine
  • sare piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu carnati si ciuperci:

Se pune apa si 1 lingurita de sare la fiert, cand incepe sa fiarba se adauga tagliatelle. Separat se curata ciupercile si se taie felii ; Intr-o tigaie se pune uleiul de masline si ciupercile si se lasa sa se prajeasac cu capac, cand sunt aproape gata se pune doar compozitia din carnati !  cand e gata  carnea se adauga rozmarinul tocat marunt si piper. Se amesteca cele doua si se serveste cu parmezan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu carnati si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Miha 1

22.05.2009, 12:21

Trebuie carnati proaspeti,nu?

luminita20_2006 1

22.05.2009, 12:35

da...carnati pentru gratar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu sos de rosii