Tagliatelle cu chiftelute in sos

de Miha in Pui, 29 Oct 2009 | 4497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • patrunjel
  • sare si piper
  • nucsoara
  • 3 catei usturoi
  • 50 g pesmet
  • Pentru sos:
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 catei usturoi
  • 1 morcov
  • 300 ml suc de rosii
  • oregano
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu chiftelute in sos:

Pieptul de pui il tocam, dupa care il amestecam cu oul, patrunjel, usturoiul pisat, sare si piper. Cu mainile umede formam chiftelutele, pe care le vom tavali prin pesmet inainte de prajire.

Se scot pe un prosop absorbant si se pastreaza la cald.

Ceapa tocata marunt o calim putin in cateva linguri de ulei de masline. Adaugam restul legumelor tocate marunt si sucul de rosii. Daca mai este nevoie adaugati putina apa. Se fierbe la foc mic pana se inmoaie legumele.

Potrivim gustul de sare si piper, presaram oregano, adaugam si chiftelutele si mai dam cateva clocote.

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, se scurg, se aseaza pe platou si adaugam chiftelutele cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu chiftelute in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ionix 1

30.10.2009, 08:09

Miha, paste integrale gasesti de la Barilla.. cel putin asa am vazut eu ahhh, foarte interesanta combinatia cu chiftelute...

Miha 1

30.10.2009, 10:00

Multumesc Ionix. Voi fi mai atenta data viitoare cand merg la cumparaturi.

ramo_cata 1

30.10.2009, 15:15

arata f bine

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval