Tagliatelle cu ciuperci

de ella 87 in Paste, 21 Noi 2014 | 3323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Tagliatelle
  • ciuperci
  • sos de rosii/rosii in conserva
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • parmezan
  • ulei de masline
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci:

Se pune apa cu putina sare la fiert pentru tagliatelle. Intre timp intr-o tigaie pune usturoiul feliat intr-o lingura de ulei,doar 1-2 minute nu trebuie sa isi schimbe culoarea. Adaugam ciupercile proaspete sau din conserva, pe care le taiem felii in prealabil. Le lasam sa se patrunda, apoi putem pune rosiile taiate, sau sucul de rosii. Lasa cateva minute sa se reduca sucul(sa intre in ele),pune putina sare,piper si oregano.  Tagliatelelle se fierb repede, le fierbi "al dente" si apoi le strecori,le adaugi peste sosul de rosii cu ciuperci ,le amesteci usor si servesti cu parmesan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Penne cu piept de pui si ciuperci