Tagliatelle cu pui la cuptor(Pasta al forno)

de diaconta in Paste, 16 Sep 2012 | 9761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste tagliatelle -200 gr
  • Un piept de pui
  • 2 morcovi
  • 200 ml suc de rosii
  • 200 ml smântâna 20% grasime
  • 50 ml lapte
  • Ulei
  • Sare,piper
  • Parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu pui la cuptor(Pasta al forno):

Am fiert pastele,apoi le-am scurs ,

Am taiat pieptul de pui fasii,le-am condimentat si le-am prajit pe gratar.

Morcovii i-am taiat si i-am calit cu putin ulei,apoi am pus putina apa cat sa se inmoaie.

Smântâna am amestecat-o cu laptele.

Peste morcovi am pus sucul de rosii si apoi smântâna.Am lasat sa fiarba putin sa prinda consistenta.

Intr-un vas de ceramica,am pus un strat de sos,am asezat apoi tagliatellele,pieptul de pui taiat bucati,deasupra iar sos si am razuit parmezan.

Am pus vasul la cuptor pana cand s-a topit parmezanul si s-a rumenit putin.

Se servesc calde.

Poftă bună !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui la cuptor(Pasta al forno)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

diaconta 1

17.09.2012, 23:13

Sim0,de acord Barbatului ii pregatesc o portie mai mare,ca's tare bune

mamaieelena 1

18.09.2012, 15:32

bune rau

diaconta 1

18.09.2012, 16:38

Mamaie,chiar foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu pui si legume