Tagliatelle cu spanac si scoici

de mihaelar63 in Fructe de mare, 1 Feb 2013 | 6421 vizualizari

 

Cum a vazut farfuria fiu-meu a exclamat indignat : ,, Mama , nu stii ca scoicile nu se fac cu sos ? ''. Dupa primele inghitituri a capitulat ,, Paradoxal , trebuie sa recunosc ca sunt bune !''.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatele cu spanac
  • 500 gr scoici[ decorticate , congelate ]
  • 50 ml ulei masline
  • 50 gr unt
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei rosu
  • 5 catei usturoi
  • 5 cm praz
  • 1/2 lamaie , zeama
  • 1/2 lingurita ghimbir razuit
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper alb
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu spanac si scoici:

Fierbeti pastele urmand instructiunile de pe ambalaj .

Curatati si spalati legumele .

Intr-o tigaie adanca puneti uleiul , untul , ceapasi usturoiul tocate , ardeiul rosu taiat cuburi . Caliti usor si sarati putin .

Adaugati scoicile , si lasati sa se patrunda 3-4 minute .

Adaugati ghimbir , zeama lamaie si smantana .

La sfarsit puneti prazul taiat fasii si mai lasati un minut .

Asezonati cu sare , piper si patrunjel verde .

Serviti cu tagliatelele cu spanac .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu spanac si scoici" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu spanac si gorgonzola