Tagliatelle cu surimi

de Sim0na in Fructe de mare, 9 Dec 2012 | 13857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g surimi
  • 1 ceapă mică roşie
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 200 ml vin alb
  • 100 ml apă
  • 5 caţei usturoi
  • delikat
  • piper
  • 1/2 punga tagliatelle
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu surimi:

Ceapa tocata marunt am pus-o la calit in putin ulei. Cand s-a inmuiat am adaugat ardeiul rosu tocat, iar dupa 1 minut am pus si bucatile de surimi taiate in bucati de cca 1,5-2 cm. Am adaugat vinul.

Cand vinul a inceput sa clocoteasca, am pus usturoiul pisat si 100 ml apa. Am condimentat cu piper si delikat, si am lasat sa scada zeama.

Intre timp am pregatit pastele, fierbandu-le in apa cu sare si ulei, conform instructiunilor indicate de producator pe ambalaj.

La final am amestecat surimi cu pastele si le-am servit fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu surimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu scoici