Tagliatelle cu ton si masline

de deliciousflavours in Paste, 27 Mar 2012 | 4933 vizualizari

 

Inspiratie mi-a fost Laura Adamache si pentru asta ii multumesc frumos! :)

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr tagliatelle
  • 1 ceapa
  • masline verzi/negre
  • 200 gr ton in suc natural/ulei
  • 100 gr pasta de rosii
  • ulei masline
  • busuioc
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ton si masline:

Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj.  In timpul aceasta tocam ceapa marunt, feliem maslinele si le calim in putin ulei de masline circa 4-5 minute. Scurgem tonul foarte bine il desfacem in bucatele mai mici cu ajutorul unei furculite apoi il adaugam peste ceapa cu masline si mai calim cateva minute. Turnam pasta de rosii, condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic pana mai scade sosul. La sfarsit presaram busuioc si turnam peste pastele scurse.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ton si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si legume