Tagliolini negre cu surimi

de mihaelar63 in Fructe de mare, 27 Noi 2013 | 5392 vizualizari

 

Tagliolini sunt niste paste proaspete mai scurte decat tagliatelele. Acestea sunt cu cerneala de sepia si ca urmare au culoarea neagra. Bineinteles ca se cereau preparate tot cu ceva marin. Ce putea sa dea un mai frumos contrast de culoare decat surimi ?

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tagliolini cu sepia
  • 250 gr surimi din crab
  • 2 tije de telina verde apio
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura zeama lamaie
  • 1/2 linngurita ghimbir
  • 1/2 lingurita fulgi usturoi
  • sare de mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliolini negre cu surimi:

Se fierb pastele in apa clocotinda sarata 3 minute .

Morcovul se curata si se taie fasii cu ajutorul curatatorului de legume .

Intr-o tigaie se topeste untul  + uleiul .

Se pune morcovul fasii , telina taiata feliute .

Prajiti 2 min. si adaugati bastonasele de surimi taiate in trei .Amestecati usor.

Condimentati cu sare , ghimbir si usturoi . Stropiti cu zeama de lamaie .

Serviti preparatul cald , pe un platou cu tagliolini si amestecul cu surimi deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliolini negre cu surimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

danakarin 1

28.11.2013, 07:15

mai sa mor eu, toate culorile ?

_Alina_ 1

28.11.2013, 07:43

Mmm ce delicios!

MotanLaOale 1

28.11.2013, 09:18

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fusilli tricolore cu surimi