Taietei de casa cu faina integrala

de cristinutanicolita in Paste, 2 Feb 2015 | 5976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1lg apa
  • un praf de sare
  • faina integrala
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei de casa cu faina integrala:

Intr-un bol punem 2 lg faina, oul, sarea si apa. Incepem sa amestecam totul, sa adaugam faina pana cand obtinem un aluat care nu se lipeste de maini.

Il lasasam sa odihneasca 10 min si apoi intindem o foaie subtire; o lasam la caldura pana se usuca.

Taiem taieteii cu mana sau ii dam prin masina.

TIPS-URI

1

Sunt f buni si merg la supe, ciorbe dar si la cuptor cu branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei de casa cu faina integrala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de chimion, cu taitei de casa si cartofi