Taitei chinezesti cu legume

de Mitinita in Mancaruri de post, 24 Feb 2018 | 23979 vizualizari

 

Daca nu gasiti taitei pentru mancare chinezeasca, ii puteti folosi si pe cei de la supa instanta.
Se prepara rapid si sunt deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete de taitei instanti
  • 1/4 varza mai mica
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa verde
  • ghimbir ras sau pudra, dupa gust
  • sos de soia
  • ulei
  • ulei de susan, optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei chinezesti cu legume:

Taiteii se pun intr-un bol adanc si se toarna apa fierbinte peste ei. Se lasa 3 minute si se scurg de apa.

Se curata legumele si se taie in bucati mai mari, dar subtiri.

Se pune o tigaie sau un wok pe foc si se adauga 1-2 linguri de ulei. Se infierbanta si se adauga ceapa si morcovii. Se calesc 1 minut la foc mare. Se adauga varza si se mai calesc 1-2 minute.

Se adauga taiteii si 1 lingura de sos de soia.

Se tin pe foc inca 1-2 minute si se amesteca des. Optional, puteti adauga cateva picaturi de ulei de susan.

Se iau de pe foc si se servesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei chinezesti cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez si ciuperci