Taitei cu lapte(de post).

de lilik in Mancaruri de post, 17 Noi 2012 | 7792 vizualizari

 

Este desertul copilariei mele,aromat si delicios...este pe placul tuturor si acum vi-l prezint in varianta revizionata de post...

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte de soia
  • 130 gr taitei de casa fara oua
  • 1 vanilina
  • 60 gr zahar
  • coaja de portocala rasa
  • scortisoara
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu lapte(de post).:

Punem laptele pe foc cu un praf de sare,iar cand da in fiert punem taiteii(sau alte paste) si zaharul.

Lasam sa fiarba 5 minute,apoi adaugam vanilina si coaja rasa de portocala,mai lasam sa dea 1 clocot,dupa care dam deoparte si acoperim oala cu un capac pentru 5-10 minute.

Servim simplu sau cu scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu lapte(de post)." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taitei cu lapte si capsuni