Taitei cu legume si sos de stridii

de Mitinita in Mancaruri de legume, 20 Mar 2019 | 4585 vizualizari

 

Taitei cu legume si sos de stridii este o reteta delicioasa din bucataria asiatica.
 

 

INGREDIENTE

  • 400 taitei chinezesti
  • 1 varza chinezeasca Napa
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita de sos de soia dark
  • 1-2 linguri de sos de stridii
  • cateva picaturi de ulei de susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu legume si sos de stridii:

Taiteii se fierb conform intructiunilor de pe pachet. Se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga.

Varza, ceapa, ardeiul si morcovul se taie in bucati de marime egala.

Se soteaza legumele in wok. La inceput se soteaza ceapa si morcovul, apoi restul legumelor.

Se adauga taiteii si se amesteca, pana cand acestia se incalzesc.

Se adauga sosul de soia, de stridii si uleiul de susan.

Se mai tin putin pe foc, pana se amesteca toate ingredientele.

Se servesc calzi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu legume si sos de stridii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Legume soté la tigaie