Taitei cu varza

de Panacris in Mancaruri de post, 2 Feb 2012 | 6909 vizualizari

 

Usor si gustos de post!

 

INGREDIENTE

  • taitei patratele sau tagliatelle 300 g.
  • varza dulce alba 1 bucata potrivita
  • sarea iodata
  • piper proaspat macinat
  • ulei de floarea soarelui 100 ml.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu varza:

Varza se curata de frunzele vestejite si se taie fideluta cu rindeaua sau robotul de bucatarie! Atentie, nu se freaca varza cu sare!!!

Intr-un ceaun sau un vas cu fundul gros se pune uleiul la incins, se adauga varza fideluta si se lasa la calit la foc mic, pana se aureste, atentie se amesteca mereu ca sa nu se arda. Intre timp se fierb taiteii in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se adauaga la varza calita. Se amesteca usor, se asezoneaza de sare si piper. Se poate servi calda sau rece dupa gustul fiecaruia!

TIPS-URI

1

pentru post se pot folosi taitei fara ou!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas de post, din ciuperci si cartofi