Taitei de orez cu piept de pui si legume chinezesti

de daniela_16 in Paste, 12 Mai 2014 | 7777 vizualizari

 

Poza nu este foarte reusita deoarece a batut lumina:)))dar sunt este o reteta foarte buna pentru adeptii bucatariei chinezesti si este foarte rapida

 

INGREDIENTE

  • o punga taitei de orez
  • 1 piept de pui marime medie
  • o punga de legume chinezesti congelate
  • 4 linguri sos de soia
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • ghimbir(eu nu am adaugat deoarece legumele contineau si ghimbir)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de orez cu piept de pui si legume chinezesti:

Am pus la fiert taiteii pe care i-am fiert 10 minute. Intre timp am spalat pieptul de pui si l-am taiat in bucatele mici si pe urma l-am pus intr-un vas in care am pus sosul de soia si l-am lasat cam 10 minute in sos. Taiteii i-am scurs de apa si i-am pus pe un platou. Intr-o tigaie am adaugat ulei de masline si am pus la calit pieptul de pui impreuna cu legumele chinezesti, sare si piper dupa gust. Dupa ce s-au calit adaugam pieptul de pui cu legumele peste taitei. Daca doriti mai puteti pune deasupra sos de soia.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de orez cu piept de pui si legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taietei - Nouilles chinezesti