Tarta aperitiv

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2017 | 4276 vizualizari

 

In primul rand, LA MULTI ANI,BUCATARASI! Azi va servesc cu un chec aperitiv intr-o forma de tarta. Precizez ca forma o am din Camara bucatarasilor si sunt f.incantata de ea. :)
Bunatati pt. colindatori....Ce? Nu m-ati colindat? Pentru ca-mi sunteti dragi, o sa inchid ochii, dar la anul nu mai scapati :)) 
PS; Am uitat sa fac poza la sectiune, dar puteti vedea in ultima poza, stanga sus.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 pahar de lapte
  • 1 cana de faina
  • o mana de ciuperci taiate marunt
  • cateva masline fara samburi
  • 1 ardei gras rosu
  • cateva felii piept porc afumat
  • 5 felii salam
  • 50 g branza feta
  • 1 ceapa rosie taiata marunt
  • praf de copt
  • sare
  • piper
  • unt pt uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv:

Batem ouale si laptele, adaugam faina si praful de copt in ploaie si amestecam cu un tel. Urmeaza branza, carnea si maslinele taiate marunt, ciupercile, ceapa si ardeiul maruntit. Condimentam si amestecam pentru a se omogeniza totul. Preincalzim cuptorul la 180 grade C. Ungem tava cu putin unt si dam compozitia la cuptor pana se rumeneste frumos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

03.01.2017, 00:54

La multi ani ,Geanina !!!!Imi place mult tarta ta . merge la favo '!!!

diaconta 1

03.01.2017, 16:15

Vin si eu la colindat foarte mult imi place

miki_a 1

03.01.2017, 19:53

La mulți ani! Ai pregătit o tartă gustoasă și frumoasă!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bulete de cascaval