Tarta cu branza si fructe

de ianculubita in Dulciuri, 8 Mar 2013 | 4176 vizualizari

 

Am folosit ultimele fructe din congelator,ca mai avem putin si apar trufandalele.

 

INGREDIENTE

  • 1pachet de foitaj
  • 200g branza proaspata bine scursa
  • 2linguri smantana
  • 2linguri zahar
  • 3oua
  • esenta de vanilie
  • fructe
  • 1plic tort jelee
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si fructe:

Capitonam forma de tarta cu aluat,deasupra punem branza amestecata cu zahar,un praf de sare,smantana,vanilia si ouale batute,nivelam suprafata, am pus si un rest de stafide,apoi fructele,eu am folosit caise;

dam la cuptor la foc mic 40-50min iar dupa ce s-a racit turnam deasupra gelatina facuta dupa instructiunile de pe plic;

dam la frigider tarta 1h dupa care se taie si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu capsuni