Tartă cu brânză şi legume

de diaconta in Mancaruri de legume, 9 Iun 2013 | 7452 vizualizari

 

Imi plac foarte mult tartele dulci sau sărate.De data aceasta îmi rămăsese un dovlecel rătăcit prin frigider şi m-am gândit cu ce să-l combin.Simplu,cu câteva legume din amestecul mexican,caş,Miez de lapte,oua şi smântâna.Rezultatul a fost delicios.

 

INGREDIENTE

  • Un dovlecel
  • Legume din amestec mexican congelate(morcov,gogosar,boabe de porumb,mazare)
  • 3 oua
  • 3 linguri smântâna
  • 2 linguri faina
  • 150 g cas de oaie
  • 75 g Miez de lapte
  • 100 g mozzarela
  • O rosie
  • Verdeata
  • Sare,piper,curry
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă cu brânză şi legume:

Dovlecelul l-am razuit ,am pus putina sare si l-am lasat sa se scurga de zeama.

Ouale le-am batut cu putina sare,am adaugat smantana ,faina si casul razuit.

Am amestecat dovlecelul cu legumele,am condimentat si apoi le-am pus peste amestecul de oua.

Am pus compozitia  într-o tava si într-un vas ceramic.

Deasupra am pus felii de miez de lapte si rosie,apoi am razuit mozzarela.

Am pus la cuptor pentru 40 de minute,pâna s-a rumenit deasupra.

 

Am servit rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu brânză şi legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si telemea