Tartă cu brânză și legume

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2015 | 2579 vizualizari

 

Tarta cu brânza și legume a fost așa de buă alături de o bere;)

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 3 ouă
  • 3 linguri brânza de vaca
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2-3 linguri făină
  • un vîrd cuțit sare
  • unt pentru uns tava
  • Umplutura:
  • 200m g. ciuperci
  • 200 g. porumb
  • 1 ardei gras
  • o rosie
  • 200 g. brânză Delaco
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă cu brânză și legume:

Mixează bine albusurile cu sare.

Adaugă gălbenușurile pe rând.

Pune brânza rasă,făină,uleiul s aestecă ușor cu o paetă.

Compoziția pune-o într-o tavă de yena unsă cu unt.

Ciupercile le așezi peste blat,apoi porumbul,ardeiul tăiat felii subțiri, bucătelele de brânză si rosiile tăiate rotund.

Dă tava la cuptorul incins la 17o grade. 

Lasă tarta in cuptor 25-30 minute,faci testul cu scobitoarea .

Scoti tava din cuptor și lași să se răcească puțin.

Alături de o cană cu lapte acru sau o bere este o cine excelentă!

TIPS-URI

1

Ciupercile si porumbul au fost din conservă.

2

Aveam în frigider o cucată de cârnat uscat , l-am tăiat rondele și l-am aszat și pe el acolo.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu brânză și legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in straturi cu branza si oua fierte