Tarta cu branza si spanac

de sabiradu in Mancaruri de legume, 9 Mai 2013 | 2858 vizualizari

 

Delicioasa ,sanatoasa si un aperitiv grozav.

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac proaspat
  • 6 oua
  • 300 g branza cat mai nesarata
  • 1 lingurita condimente gen delikat
  • 1 cutie cuburi de branza Delaco ceva fin
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1 lingura pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si spanac:

Oparim spanacul si il tocam putin ,nu e nevoie sa fie foarte marunt.

Tocam ceapa verde marunt si o sotam putin in ulei apoi adaugam spanacul tocat si scurs de zeama.Dupa ce s-au calit putin impreuna oprim focul si lasam spanacul sa se racoreasca putin .

Separat batem ouale intregi putin si apoi adaugam in ele branza rasa si cuburile.Amestecam totul impreuna si apoi turnam compozitia de oua peste spanac si amestecam si pesmetul .Intr-o tava punem toata compozitia si o dam la cuptor pentru cca 20 minute .Pana cand se rumeneste putin .

Este o tarta delicioasa,rapida si plina de vitamine .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

gaby_duceag 1

10.05.2013, 17:00

pentru a fi aprobata in concurs reteta trebuie sa contina miez de lapte (acele forme dragalase model floare) nu orice branza de la Delaco

sabiradu 1

13.05.2013, 10:37

Nu am folosit miezul de lapte aici ,ni e nici o problema daca nu poate participa la concurs orcum tarta este delicioasa.

babi5 1

03.06.2013, 18:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor