Tarta cu ciocolata

de Miha in Prajituri, 6 Oct 2009 | 5955 vizualizari

COMENTARII (13)

ionix 1

06.10.2009, 21:14

uuuuuuuuu... arata tare bine... simpla dar cred ca-i tare buna

Miha 1

07.10.2009, 00:46

E foarte usor de facut. De mancat nu mai spun ca mi-e rusine.

taniusca 1

07.10.2009, 01:22

miha, vad ca tu esti foarte activa la capitolul dulciuri, bravo. Eu din pacate abia acum incerc sa invat mai multe la capitolul patiserie dar am o mare problema, cuptorul meu de la aragaz nu-mi coace blaturile si aluaturile asa cum vad in pozele postate de voi asa ca va rog, fetelor, ajutati-ma cu un sfat.Voi cum coaceti blatul? cuptor de aragaz sau electric? cum reglati temperatura? multumesc anticipat pentru raspunsuri. Daca rezolv si problema asta, sunt happy, m-am saturat sa tot cumpar blaturile din comert si nu sunt asa bune ca cele facute cu mana ta.

Miha 1

07.10.2009, 09:57

Taniusca, fiecare cuptor are particularitatile sale. Ce inseamna ca nu le coace? Ies prea crude?Prea coapte? Da-ne mai multe detalii si poate te putem ajuta. Eu am un cuptor de pe vremea bunicii si plin de hachite. Dar ii vin eu de hac!

ANCA 1

07.10.2009, 10:03

cred ca e delicioasa!!

rivka 1

07.10.2009, 10:21

Cred ca e foarte buna, blatul nu a fost nevoie sa il insiropezi deloc?

Si eu mai cumpar(recunosc) forme de tarta direct facute si le umplu cu budinca cand fac ceva rapid rapid, asta facuta de tine e muuult mai buna cred, imi place ideea de umplutura nu m-am gandit.

Miha 1

07.10.2009, 11:12

Anca

Miha 1

07.10.2009, 11:13

Rivka, n-am insiropat blatul. Nici nu m-am gandit la asta. Dar a mers si asa.

sandytza 1

07.10.2009, 15:25

Ce bine arata si e simplu de facut . Bun pentru o duminica in familie

taniusca 1

07.10.2009, 23:40

pai la placinte de ex le coace prea tare, dar la aluaturi in exterior sunt coapte dar miezul iese crud... daca le tin mai mult pe nivelul de sus aluatul se lasa, daca il tin la mijloc tot se arde putin la fundul tavii.E un aragaz arctic, cik de ultima generatie luat anul trecut, in garantie, dar tot mi-a facut numai figuri pana acum.

Miha 1

07.10.2009, 23:53

Daca e de ultima generatie ar trebui sa mergi la un service sau la reprezentanta. Probabil ca trebuie sa-l si ghicesti cum coace,la ce temperatura...Daca Se rumeneste prea tare deasupra inainte ca timpul de coacere sa fi expirat,acopera tava cu folie de aluminiu,pana se face si in interior,apoi o scoti si lasi sa se rumeneasca. Manevra asta probabil ca va mari putin timpul de coacere. Daca arde la fundul tavii, e indicat sa pui un vas cu apa in cuptor, sub tava.

Oana 1

08.10.2009, 00:30

Eu zic sa incerci sa le coci la foc mic, pe gratarul de sus, asa are timp sa se faca la mijloc, apoi poti da la mediu sa se rumeneasca nitel desupra.... Misto tarta, MIha

rivka 1

23.12.2009, 20:59

am facut si eu azi, am pus deasupra budinca de ciocolata (facuta din jumatate de l de lapte si fulgi de ciocolata belgiana) si am stropit-o cu multa nuca de cocos.nu ammai pus frisca.
blatul l-am insiropat putin.
e ffff buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mousse au chocolat