Tarta cu pere si banane

de Lau in Dulciuri, 12 Sep 2011 | 3259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 60 ml apa calduta
  • 100 g zahar
  • o lingurita praf de copt
  • 7 linguri faina
  • un praf de sare
  • 1 lingura cafea macinata
  • 4 linguri nuca de cocos
  • 1 plic budinca cu gust de frisca
  • 4 linguri de zahar
  • 500 ml lapte
  • 3 pere
  • 1 banana
  • 1 plic tort jelle rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pere si banane:

Galbenusurile le mixam impreuna cu apa timp de 2 minute. Adaugam zaharul si mai mixam 5 minute. Vom obtine un aluat de consistenta unei spume aerate si tare pufoasa. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, cafea, nuca de cocos, sare si amestecam usor

Turnam compozitia in tava unsa si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca in tava

Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic

Cand blatul s-a racit adaugam crema (sa fie un pic rece). Asezam perele curatate si taiate felii, apoi adaugam banana

Plicul de tort jelle il pregatim conform instructiunilor de pe plic, apoi il lasam sa se raceasca putin dupa care se adauga peste fructe

Dam la frigider 2 ore dupa care putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pere si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si nuca