Tarta cu rahat

de Constelatialeu in Dulciuri, 3 Oct 2013 | 2259 vizualizari

 

Sincer nici nu stiam cum sa o denumesc.Mi-a ramas 250 g aluat foitaj,de la pizza lenesa si aveam niste bucatele de rahat,le tot suceam de colo colo,asa ca am zis ,uite asa nu arunc nici aluatul,ca doar nu-s nebuna si folosesc si rahatul....

 

INGREDIENTE

  • 250 g aluat foitaj
  • 3 bucatele rahat colorat
  • si niste inspiratie( nu prea am avut)
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu rahat:

Intindem aluatul,il decupam sub forma rotunda,asezam rahatul ,taiat bucatele marunte si cu restul de foitaj ne jucam dupa pofta inimii....

Dam tava la cuptor,cand e gata pudram cu zahar....

Uite si desertul pe repede inainte.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

03.10.2013, 20:19

Corinuta 1

04.10.2013, 15:45

fara rahat n-ai?

Constelatialeu 1

04.10.2013, 16:14

Corino am doar apa rece...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede, cu unt si vanilie