Tarta cu ton

de Auras12 in Ton, 20 Oct 2017 | 3262 vizualizari

 

Inspiratie: Click!Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100 g unt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 pahar de apa
  • 2 conserve de ton
  • 1 ou
  • 100 g smantana
  • 100 g branza
  • 2 linguri mustar dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ton:

    Pregatesc pentru aluat, intr-un bol, se pune faina, untul si sarea. Se amesteca untul si faina cu mana pana devine nisipos. Apoi se toarna cate putina apa pana obtinem un aluat consistent care se lasa la rece.

Intre timp, se amesteca oul cu smantana, branza razuita si tonul scurs de ulei. Se intinde aluatul pe o hartie de copt se pune in forma pentru tarta, se unge cu cele doua linguri de mustar, apoi se toarna continutul de ton. Se da la cuptor pentru 40 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ton si spanac