Tarta cu urda si branza de burduf

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2012 | 7056 vizualizari

 

Nu ma asteptam sa fie asa de buna!

 

INGREDIENTE

  • 500 g urda
  • 300 g branza de burduf
  • 5 oua
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri cu varf faina
  • 1 legatura marar
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu urda si branza de burduf:

Se amesteca branza de burduf cu urda bine bine.

Se adauga smantana, ouale si mararul tocat marunt si se amesteca bine.

Se unge o forma cu ulei si se tapeteaza cu gris.

Se toarna compozitia in forma si se presara susan deasupra.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru o ora pana se rumeneste frumos.

Se lasa sa se raceasca in forma.

Se scoate din forma si se portioneaza.

Se poate servi cu smantana.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu urda si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini-tarte mediteraneene