Tarta pizza

de reisnaor_2006 in Pizza, 18 Aug 2015 | 4101 vizualizari

 

O bunatate pe care o fac destul de des.

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 800 gr de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • 1 ou
  • Umplutura:
  • 100 gr de sunca
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr de ciuperci conserva
  • pasta de rosii Cirio
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta pizza:

        Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua, oul, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca. Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt pe care le umplem dupa bunul plac.

        Dam tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.

2

Putem face ce umplutura dorim.

3

Daca adaugati dovlecei si rosii ptr. o tarta cu legume presarati busuioc,ii da o aroma deosebita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza Toast