Tarta sarata cu legume mexicane

de simo_brkic in Mancaruri de post, 11 Mar 2012 | 17607 vizualizari

 

Ieri seara nestiind ( ca de obicei) :P ce sa mai fac am facut aceasta "minunatie" :P ii spun asa pt ca eu ador legumele mexicane si ceapa lunga ihihihi :P:P

 

INGREDIENTE

  • 1 pasta brisee (gata facuta ) :P
  • 1 cutie legume mexicane (sau morcovi,porumb fasole boabe mici si mazare)
  • 1 smantana (200 sau 150 g)
  • 2 oua
  • 150 g cascaval afumat
  • 1 ceapa verde lunga(optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta sarata cu legume mexicane:

Intai se  gaureste cu o furculita foaia briseè si se baga la cuptor cam 10 minute ,apoi se scoate si se pun uniform legumele.Se baga iar la cuptor pentru 5 minute si apoi se scoate si se adauga ouale batute cu sare,piper si smantana .Taiata rondele mici se adauga ceapa verde si cand e aproape gata se aduga felii de cascaval,eu am folosit cel afumicat pentru ca are un gust  mai special ,dar stiti ca puteti folosi orice tip de cascaval ;)Pofta Buna!!:D

TIPS-URI

1

nu e neaparat sa o scoateti si sa o bagati in cuptor inapoi de atatea ori,eu am facut asta pentru ca atunci cand am scurs legumele nu erau chiar foarte bine scurse ..si astfel nu am riscat ca pasta sa ramana cruda sau necoapta ;)

2

taiat si racit se poate folosi si ca aperitiv zic eu :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecel, rosii si ceapa caramelizata