Tarte aperitiv

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2010 | 8458 vizualizari

 

Sursa mea de inspiratie este aici: http://www.bucataras.ro/retete/4997/cosulete-umplute-cu-branza-masline-si-ciuperci.html

 

INGREDIENTE

  • Aluat foietaj
  • ciuperci
  • masline
  • branza de oi
  • cascaval
  • marar
  • smantana
  • ou
  • cateva feliute de ardei rosu pentru ornat.
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte aperitiv:

Am amestecat toate ingredientele: ciupercile( tocate marunt), branza( am dat-o pe razatoare), cascavalul ( l-am dat pe razatoare), maslinele feliate, 3 linguri de smantana, ou, boia, marar ( tocat marunt) si am potrivit gustul cu sare si piper.

Am uns cu putin ulei formele pentru tarte si am decupat aluat pe care l-am asezat in forme...am pus apoi compozitia de mai sus si am ornat cu masline feliate, feliute de ardei rosu si feliute de ciuperci.

Am dat apoi la cuptor 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gratin cu cartofi si sparanghel