Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci

de Ina in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2017 | 5458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cosulete pentru tarte aperitiv

Pasta de ciuperci:

  • o conserva cu ciuperci
  • 3 linguri maioneza
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci:

Cele 6 cosulete pentru tarte le pregatim cum am explicat aici .

Pasta de ciuperci:

Punem ingredientele intr-un blender si pasam pentru a obtine o pasta omogena . Cu ajutorul unui posh umplem minitartele aperitiv si le decoram cu somon afumat, felii de masline si frunze de patrunjel verde.

TIPS-URI

1

Tenta de verde din fotografii este data de avocado. Imi ramasese putina pasta de avocado si-am combinat-o cu cea de ciuperci direct in posh.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

laura_n 1

02.01.2017, 18:12

Si eu as vrea niste forme mai mici, dar na... ))

Ina 1

02.01.2017, 19:56

Laura, asa as scrie ceva... dar nu pot, ca e in joc reteta mea )) Ramai tu cu ce-ai vazut la Viena )

miki_a 1

07.01.2017, 12:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciupercute umplute