Tartine cu branza, rosii si rucola

de Bucataras in Sandvisuri, 19 Dec 2013 | 4680 vizualizari

 

Potrivite pentru un mic dejun sau o gustare de seara.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii mari de paine cu secara
  • 1 cutie crema de branza Ceva fin cu smantana
  • 5o g branza cu mucegai
  • 9 rosii cherry
  • o mana de rucola
  • ulei de masline (facultativ)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu branza, rosii si rucola:

Am pregatit intai crema de branza. Am amestecat intr-un bol crema de branza Ceva fin cu putina branza cu mucegai, pentru a-i da un gust mai deosebit.

Rosiile si rucola le-am spalat si le-am uscat intr-un prosop de hartie. Am taiat rosioarele in doua.

Pentru ca feliile de paine sunt destul de mari, le-am taiat in doua si am trecut la pregatirea tartinelor.

Am intins crema de branza pe fiecare jumatate de felie, am aranjat rosiile si putina rucola, dupa care am stropit cu putin ulei de masline.

Au iesit tare gustoase tartinele si aromate. 

 

TIPS-URI

1

puteti presara si putina sare daca preferati tartinele mai sarate

2

puteti combina orice fel de branzeturi va sunt pe plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu branza, rosii si rucola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bagel cu crema de branza cu smantana Delaco, bacon si salata de ardei copti