Tartine cu macrou afumat

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 6555 vizualizari

 

Ideale pentru zilele de post, cu dezlegare la peste.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. macrou afumat
  • 300 gr. cartofi fierti
  • sare,
  • piper negru,
  • 1 lg zeama lamaie
  • 2 lingurite capere
  • 1 castravecior murat
  • 1 lingura marar tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu macrou afumat:

1. se curata macroul de oase si de pielita, apoi intr-un bol incapator se zdrobeste cu ajutorul unei furculite.

2. Se curata de coaja cartofii fierti in prealabil si se dau prin razatoarea mare; se amesteca apoi cu carnea de peste.

3. mixul rezultat se asezoneaza cu sare si piper; se adauga zeama de lamaie, caperele, castraveciorul murat feliute foarte subtiri si mararul tocat. se tine la frigider sa se raceasca si se serveste cu felii de paine integrala, sub forma de tartine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (5)

giuliana 1

27.10.2010, 23:25

vreau si eu o feliuta daca vrei sa mi trimiti arata super 5 furculite de la mine

nadina73 1

28.10.2010, 00:29

alinutza1983 1

28.10.2010, 20:29

....oooo...ce nocturne ati fost fetelor! abia acum am avut acces la net si v-am vazut comentariile! sigur ca impart cu voi , ca altfel ma ingras!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv turte din malai cu diverse umpluturi, la grill