Tartine cu pasta de ton

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2014 | 3635 vizualizari

 

Un aperitiv care se face repede si este bun!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de ton in ulei
  • 4 linguri de maioneza light
  • 1 lingura smantana grasa
  • un cub de unt
  • sare, piper alb
  • putin suc de lamaie
  • putina ceapa razuita
  • patrunjel verde tocat
  • un pachet de toast fine medii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu pasta de ton:

- Preparam pasta de ton: scurgem tonul din ulei si il faramitam bine cu furculita. Aduagam ceapa razuita dupa gust , sare, piper alb proaspat macinat,patrunjel verde tocat,l putina zeama de lamaie, unt moale si maioneza. Putem adauga si o lingura de smantana grasa . Amestecam bine cu mixerul pana devine o crema spumoasa. 

- Punem cu o lingurita pe toasturi fine si le ornam cu patrunjel verde tocat si ornamente din lamaie chiar inainte de a servi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pasta de ton